Miten saan edut käyttööni uudessa sivustossa?

Uusi käyttäjä, ei aikaisempia tunnuksia

Tämä palvelu on käytettävissä mukana olevien yhdistysten jäsenille. Palvelusta ei kerätä vuosimaksuja, joten se ei rasita jäsenmaksuja.
Rekisteröidy käyttäjäksi yhdistyksesi sivuilta tai jäsenkirjeesi mukana tulleen linkin kautta.

Tietojen kerääminen

Rekisteritietoja tai uutiskirjeen tilaajatietoja  ei luovuteta kolmansille osapuolille. Emme myöskään ole verkkokauppa, joten emme esimerkiksi kerää ostotietoja.

Yritän kirjautua mutta saan viestin että sähköpostiosoitetta ei löydy.

Sinun pitää olla rekisteröitynyt käyttäjä, muuten sähköpostiosoitettasi ei löydy, etkä pääse sisään palveluun.

Yritän rekisteröityä ja saan viestin että sähköpostiosoite on jo käytössä.

Olet jo rekisteröitynyt palveluun, joten Sinun pitää valita ”kirjaudu sisään” -vaihtoehto.

Olen rekisteröitynyt, mutta en silti pääse palveluun.

Todennäköisesti olet tehnyt kirjoitusvirheen sähköpostiosoitteeseen tai salasanaan. Joskus selain voi aiheuttaa sisäänkirjautumisessa ongelmia, päivitä selain tai kokeile toisella selaimella. Tilaa uusi salasana ja käy vaihtamassa se saman tien mieleiseksesi käyttäjätilisi asetusten kautta (asetukset löytyvät heti kun kirjaudut sisään). Käyttäjätilin luominen onnistuu ainoastaan toimivalla sähköpostiosoitteella!

Tilasin salasanan eikä se enää toiminut toisella kirjautumiskerralla. 

Kun tilaat uuden salasanan se tulee vaihtaa heti käyttäjätilin asetusten kautta, sillä salasana on kertakäyttöinen. Asetukset löytyvät heti kun olen kirjautunut palveluun.

Pitääkö minun joka kerta kirjautua?

Kun kirjaudut sisään palveluun, voit laittaa rastin ruutuun ”muista minut”, näin pysyt sisään kirjautuneena 100 päivää (edellyttäen että käytät samaa konetta/selainta).

Unohditko salasanasi?

Löydät salasanan palautuslinkin sisäänkirjautumissivun yhteydestä.

Miten voin tilata tai perua uutiskirjeen?

Tilaa uutiskirje asianomaisesta linkistä.  Uutiskirjeen voi aina perua uutiskirjeen lopussa löytyvän peruutuslinkin kautta. Uutiskirje lähetetään yleisimmin kaksi kertaa kuukaudessa. Mikäli kumppanimme tarjous on ”äkkilähtö” -tyylinen, niin saatamme lähettää siitä erillisen ilmoituksen. Joskus teemme myös uutiskirjeitä eri teemoilla.

Miksi minun pitää rekisteröityä nähdäkseni tarjoukset?

Jäsenedut-palvelu on suljettu palvelu, jonka tarjouksia voi hyödyntää vain palveluun rekisteröityneet henkilöt. Mukana olevat yritykset eivät myöskään halua, että tarjoukset ovat julkisesti nähtävillä. Samoin verkkokauppojen alennuskoodien jakaminen julkisesti ei ole heille mielekästä. Suljetun palvelun tarjoukset eivät myöskään päivity hintavertailusivustoille, jossa ne aiheuttaisivat sekaannusta.

Miksi edusta pitää kertoa esimerkiksi kassalla ennen maksua?

Kerro aina ennen maksun suorittamista oikeudestasi alennukseen. Jälkikäteen ilmoitettua alennuspyyntöä ei yleensä voida toteuttaa.

Miksi rekisteritietoihin kysytään sähköpostiosoite ja  salasana?

Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoite sen vuoksi, että se on helppo muistaa. Salasanaksi ei tule laittaa sähköpostin oikeaa salasanaa, vaan pitää keksiä jokin muu yli 6 merkkiä pitkä salasana, jossa iso ja pienikirjain + numero (ei erikoismerkkejä). Jos salasana unohtuu, niin palvelusta voi tilata uuden ja voit vaihtaa sen mieleiseksesi.

Sähköpostiosoitteeni vaihtuu miten minun pitää toimia?

Meni oman tilisi tietoihin ja muuta osoite siellä.

Haluan poistaa rekisteritietoni, miten toimin?

Mene oman käyttäjätilisi tietoihin ja poista tiedot ohjeen mukaan.

Mihin rekisteritietojani käytetään?

Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Uutiskirjeen tilaajista on oma lista ja mobiilimarkkinointilupa kysytään erikseen.

Onko rekisteröityminen turvallista?

On, sivusto on suojattu, eikä palvelussa kysytä henkilö- tai pankkitunnuksia eikä muita vastaavia tietoja.

Onko Jäsenedut.fi -palvelulla takuu, että tuotteiden ja palveluiden jäsenhinta on aina markkinoiden alhaisin?

Siihen pyrimme, mutta sitä emme voi taata. Useat Jäsenedut.fi tarjoukset ovat pitkäkestoisia ja yritykset tekevät erilaisia tarjouskampanjoita. Lyhytkestoisissa kampanjoissa yleiset hinnat voivat hetkellisesti olla jopa edullisemmat kuin Jäsenedut.fi -palvelussa, mutta pääsääntöisesti kuitenkin tuotteissa ja palveluissa on palvelussamme edullisempi hinta. Alennusprosenttia ei aina kannata tarkastella, vaan katsoa ostoksen lopullista hintaa. 

Saako alennuskoodeja jakaa kavereille?

Alennuskoodeja ei saa antaa ulkopuolisille. Useimmissa verkkokaupoissa alennuksen saamiseksi tulee  olla kirjautuneena Jäsenedut-palveluun. Sivuilla on usein linkki, jota tulee käyttää, jotta verkkokaupan alennukset päivittyvät ostoskoriin.